Summer party στο Καρπενήσι!

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο καλοκαίρι μπήκε για τα καλά! Και….βάζει τα καλά του ,στο πιο δυνατό summer party! Σάββατο 9 Αυγούστου! 4ο Summer Party Νεολαίας! Κάνουμε …..βουτιά στη διασκέδαση και ξεφαντώνουμε μέχρι τελικής πτώσης! Μαζί μας ζωντανά ο μοναδικός Κώστας Δόξας! Χορεύει και ανεβάζει τη θερμοκρασία ακόμη περισσότερο , η Αναστασία Γιουσέφ. Σάββατο 9 Αυγούστου! Σας περιμένουμε όλους, στο πάρτυ του συλλόγου νέων Καρπενησίου. Κέφι, χορός,τραγούδι και είσοδο…..μόνο με 7 ευρώ το άτομο με το ποτό ! Και το καλύτερο? Συμμετέχεις σε κλήρωση για ένα ταξίδι 2 ατόμων σε ένα καλοκαιρινό προορισμό! Σάββατο 9 Αυγούστου! 4ο Summer Party Νεολαίας, στο γήπεδο τένις στο Κεφαλόβρυσο.. be there..!!!


[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Summer party στο Καρπενήσι!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο