Ετήσιο "Πανευρυτανικό αντάμωμα

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 20 Ιουλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε υχαρίστως σας γνωρίζουμε ότι Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων ( Ο.Ε.Σ ) μαζί με τους συλλόγους μέλη της, μετά από διαδοχικές συναντήσεις με τα Δ.Σ. των Συλλόγων στην Αθήνα στις 3-5-2014 και 01-06-2014 απεφασίσθη όπως το ετήσιο "Πανευρυτανικό αντάμωμα" το οποίο αποτελεί θεσμό πλέον να πραγματοποιηθεί για εφέτος στην Γρανίτσα Ευρυτανίας (θέση Πλατανιάς) την Κυριακή 03-08-2014. Είναι το 26ο Αντάμωμα και πραγματοποιείται ανελλιπώς από το 1988 από όταν ιδρύθηκε η Ο.Ε.Σ και κάθε φορά σε διαφορετική τοποθεσία ώστε να δίδεται η ευκαιρία στον εκάστοτε τόπο να αναδεικνύει τις επί μέρους φυσικές ομορφιές του , αλλά και τις συνήθειες του , παραδόσεις ήθη και έθιμα.
Η Ο.Ε.Σ απευθύνει ειδικό κάλεσμα στην Απανταχού Ευρυτανική Νεολαία που την θεωρούμε απαραίτητη για την συνέχιση της ύπαρξης και της διατήρησης των πολιτιστικών Συλλόγων του Νομού μας, όσο της Ο.Ε.Σ. Καλούμε τους πολιτιστικούς Συλλόγους και συγχρόνως απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους Ευρυτάνες & Ευρυτάνισσες , και των απανταχού στα πλαίσια του Ανταμώματος και των εκδηλώσεων της Ο.Ε.Σ.
Στην κορυφαία αυτή εκδήλωση της Ο.Ε.Σ. θα συμμετέχουν τα χορευτικά των Συλλόγων της Ο.Ε.Σ και η ορχήστρα θα αποτελείται από ντόπιους Ευρυτάνες καλλιτέχνες. Στο αντάμωμα μας δίνεται η ευκαιρία για να βρεθούμε , να ανταμώσουμε με φίλους και γνωστούς να ανταλλάξουμε τους προβληματισμούς μας και να βρεθούμε στα πάτρια εδάφη της Ευρυτανικής γης. Ας βαδίσουμε στους δρόμους των παραδόσεων μας. Σίγουρα με άλλα δεδομένα ,σίγουρα με άλλους τρόπους. Ας δείξουμε στους νέους αυτούς τους δρόμους όσο βρίσκονται στην χώρα μας , πριν χαθούν και αυτοί στους πέντε ορίζοντες της γης, παίρνοντας τον δρόμο της ξενιτιάς.
Σας κάνουμε γνωστό επίσης ότι το καλοκαίρι 2015 έχει προγραμματισθεί να γίνει το 1ο Παγκόσμιο Αντάμωμα των Απανταχού Ευρυτάνων στην Αθήνα σε ένα στάδιο ή σε αντίστοιχο χώρο, από την Ο.Ε.Σ. πέρα από το ετήσιο Αντάμωμα στην Ευρυτανία , σε συνεργασία με τους Συλλόγους μέλη της ,των Ευρυτανικών Σωματείων, των Δήμων της Περιφέρειας ,Μ.Μ.Ε και όλων των εμπλεκομένων φορέων. Θα υπάρξουν και άλλες σχετικές ανακοινώσεις επί του θέματος και θα δημιουργηθούν επιτροπές και ομάδες εργασίας για την υλοποίηση του.
Η Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας


ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΣΚΟΤΙΔΑ ΝΙΚΗ ΡΕΚΚΑ-ΤΖΑΝΑΚΟΥ


[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Ετήσιο "Πανευρυτανικό αντάμωμα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο