Συλλυπητήρια των Α.Ε.Ε για τον αιφνίδιο χαμό του Κώστα Χούπα

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 6 Ιουλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η 

Συντονιστική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας και ο Πολιτευτής του Νομού μας  Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας ενημερωθήκαμε με αίσθημα λύπης τον αιφνίδιο χαμό του αγωνιστή και επί 25 συναπτά έτη Προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ευρυτανίας, Κώστα Χούπα.Οι Αγώνες του και η ανυπότακτη προσήλωση του στα πιστεύω του, αποτέλεσαν και θ αποτελέσουν παράδειγμα για όλους μας.
Πρώτος σε κάθε κινητοποίηση, σε κάθε αγωνιστικό κάλεσμα.

Ας παραμείνει ζωντανό το όραμα του για το τόπο μας, για μια δικαιότερη και με αίσθημα σεβασμού για τον εργαζόμενο κόσμο Ευρυτανία,  που με τόση προσήλωση υπηρέτησε επάξια από το δικό του μετερίζι μέχρι τέλους.

Ευχόμαστε ανάπαυση σώματος και ψυχής.
Δύναμη και κουράγιο στην οικογένεια του.● Συντονιστική Επιτροπή Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας

Κωνσταντίνος Ι.  Μπακόλας - Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συλλυπητήρια των Α.Ε.Ε για τον αιφνίδιο χαμό του Κώστα Χούπα”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο