Με αφορμή την επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 5 Ιουλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Κυβέρνηση επέλεξε την ακραία σύγκρουση με τους εργαζόμενους και τη κοινωνία που αγωνίζονται για την υπεράσπιση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ηλεκτρικής ενέργειας .

Ταυτόχρονα με την αντισυνταγματική της αυτή ενέργειά καταργεί κάθε δυνατότητα που έχουν οι εργαζόμενοι να υπερασπίζονται τα δικαιώματά τους αλλά και να αντιστέκονται σε πολιτικές που υπηρετούν συγκεκριμένα οικονομικά συμφέροντα.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ και η συμπαράσταση των τοπικών κοινωνιών τη δεδομένη στιγμή έχουν οδηγήσει στη δημιουργία ενός λαϊκού μετώπου που δείχνει ότι η προώθηση και διενέργεια του δημοψηφίσματος για την εκποίηση της μικρής ΔΕΗ αποτελεί πλέον μονόδρομο.

 Η Κυβέρνηση φέρει ακεραία την ευθύνη για το κλίμα κοινωνικής πόλωσης και τρομοκρατίας που καλλιεργεί .»


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με αφορμή την επιστράτευση των εργαζομένων της ΔΕΗ ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο