Με τον Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε η Δήμαρχος Αγράφων

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο, η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε τον Υπουργό για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στο Δήμο, όσον αφορά το Κέντρο Υγείας Δυτικής Φραγκίστας, το Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας, αλλά και για τις ελλείψεις που έχει στα Αγροτικά Ιατρεία, με σχετικό υπόμνημά της που του κατέθεσε.
 Ο κ. Γεωργιάδης, δεσμεύτηκε στην Αναπληρώτρια Δήμαρχο πως το ΚΥΔΦ δεν θα κλείσει ή υποβαθμιστεί, αντιθέτως θα αναβαθμιστεί και θα στελεχωθεί, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά είναι το μόνο Κ.Υ. σε ορεινή περιοχή. Για το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο Γρανίτσας η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε τον Υπουργό πως με την υπ’αριθμ. 48813/30−3−2012 απόφαση του Υπουργού Υγείας, διορίσθηκε σε θέση του κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ., επί θητεία ιατρός σε θέση ειδικευμένου ιατρού ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β’ στο «Π.Π.Ι.Γ.», ΤΟΥ Κ.Υ. ΔΥΤ. ΦΡΑΓΚΙΣΤΑΣ, ΤΟΥ Γ.Ν. ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ (ΦΕΚ διορισμού 370/3-4-2012). Ο Γενικός Ιατρός τελικά εξυπηρετεί το Νοσοκομείο Καρπενησίου, εφημερεύει παράλληλα στο Κ.Υ.Δ.Φ., ενώ παράλληλα θα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες των δυσπρόσιτων συγκεκριμένων περιοχών των πρώην Δήμων Ασπροποτάμου και Απεραντίων, μετακινούμενος 80 χιλιόμετρα μακριά. Τόσο για το Πολυδύναμο Γρανίτσας όσο και για τα Αγροτικά Ιατρεία ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως το θέμα θεωρείται λήξαν, μετά τη τελευταία απόφασή του που αφορά τους αγροτικούς ιατρούς. Δηλαδή, είναι πλέον υποχρεωτική η θητεία των ιατρών σε ορεινές και άγονες περιοχές, προκειμένου να λάβουν την ειδικότητα που επιθυμούν. Σ’ αυτή την απόφαση του Υπουργού, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρέμβαση του Βουλευτή Ευρυτανίας κ. Κωνσταντίνου Κοντογεώργου και τον ευχαριστούμε θερμά ως Δήμος Αγράφων.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Με τον Άδωνι Γεωργιάδη συναντήθηκε η Δήμαρχος Αγράφων”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο