Στη Νυρεμβέργη ο Κώστας Μπακογιάννης

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ την 4η Ελληνογερμανική Συνέλευση, η οποία αποτελεί μια πρωτοβουλία για τη συνεργασία μεταξύ ελληνικών και γερμανικών περιφερειών και δήμων, συμμετείχε ως ομιλητής ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης.

 Η Συνέλευση πραγματοποιήθηκε στη Νυρεμβέργη στις 22 και 23 Οκτωβρίου 2013, ενώ στο επίκεντρο των εργασιών της βρέθηκαν επίκαιρα θέματα που αφορούν στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και τον ευρύτερο κοινωνικό ιστό στις χώρες της Ευρώπης. Στόχος της ήταν η ανταλλαγή καλών πρακτικών και η ανάπτυξη των επαφών μεταξύ των εκπροσώπων των δύο χωρών.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Κώστας Μπακογιάννης, ως ένας από τους κεντρικούς ομιλητές, επισήμανε το γεγονός ότι «παρά τη δυστοκία του πολιτικού συστήματος ο Δήμος Καρπενησίου έχει πάει πολλά βήματα μπροστά. Αξιοποιεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κονδύλια του ΕΣΠΑ και έχει αναπτύξει ένα σπουδαίο δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης. Τόνισε δε την επιτακτική ανάγκη για αυτοτέλεια στους Δήμους αλλά και την πρόθεση της Δημοτικής Αρχής να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις εκείνες που θα προσελκύσουν επενδύσεις στην ορεινή αυτή περιοχή».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στη Νυρεμβέργη ο Κώστας Μπακογιάννης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο