Συνάντηση της Δημάρχου Αγράφων με τον Υπουργό Επικρατείας

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ε τον Υπουργό Επικρατείας κ. Δημήτρη Σταμάτη συναντήθηκε η Αναπληρώτρια Δήμαρχος Αγράφων κ. Βάσω Φεγγούλη την περασμένη Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013. Κατά τη δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, η κ. Φεγγούλη ενημέρωσε λεπτομερώς τον κ. Σταμάτη για όλα τα ζητήματα του Δήμου, όπως την εξασφάλιση των αναγκαίων έργων σε συνδυασμό με την επιλογή που έχει κάνει η Δημοτική Αρχή να προτάξει σε όλες τις δράσεις της την προώθηση της Πράσινης Ανάπτυξη και του θρησκευτικού τουρισμού, προκειμένου να δημιουργηθούν οι όροι και να ανοίξουν οι προοπτικές για την παραμονή των κατοίκων στην περιοχή και ιδιαίτερα των νέων. Ακόμη, έγινε συζήτηση για τον τρόπο προβολής και ανάδειξης του τουρισμού (θρησκευτικού και εναλλακτικού) των Αγράφων, για τη Λίμνη των Κρεμαστών, για τον Παραμεγδόβιο δρόμο, καθώς και για την επαναλειτουργία των Κατασκηνώσεων της ΔΕΗ στη Σωτήρα.
  Ο κ. Υπουργός ενημέρωσε την κ. Φεγγούλη πως η επόμενη κίνηση της Κυβερνήσεως είναι η στήριξη του πρωτογενούς τομέα και κυρίως της Κτηνοτροφίας, στην οποία βασίζεται η οικονομία της Ευρυτανίας, και κυρίως του Δήμου Αγράφων. Για την ανάπτυξη της γεωργίας και ιδιαίτερα της βιολογικής καλλιέργειας καθώς και της βιολογικής κτηνοτροφίας, εκτός των άλλων, είναι απαραίτητη η κατασκευή σύγχρονων αρδευτικών δικτύων, που θα τροφοδοτούνται από την λίμνη Κρεμαστών, που βρέχει το μεγαλύτερο τμήμα του Δήμου. Στόχος της Κυβέρνησης, όπως δήλωσε ο κ. Σταμάτης, είναι η ενίσχυση και η ανάπτυξη της περιφέρειας και της υπαίθρου και στο σχέδιο τους αυτό, από τους πρώτους νομούς της χώρας, εάν όχι ο πρώτος, που θα χρηματοδοτηθούν για τα συγκεκριμένα προγράμματα, είναι ο Νομός Ευρυτανίας και κυρίως ο Δήμος Αγράφων.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνάντηση της Δημάρχου Αγράφων με τον Υπουργό Επικρατείας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο