Εκδρομή του TDM Hellas στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο TDM Hellas ετοιμάζει την πρώτη του χειμωνιάτικη εκδρομή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 23-24 Νοεμβρίου, σε Μεγάλο Χωριό, Προυσό και Καρπενήσι.


Η εκδρομή θα περιλαμβάνει στάσεις σε πανέμορφες τοποθεσίες και άφθονη διασκέδαση, ενώ η διανυκτέρευση θα κοστίζει μόλις 40 ευρώ για ένα δίκλινο. Φυσικά, δε θα απουσιάζουν οι επισκέψεις στο μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας, καθώς και σε ψησταριές και μπαράκια της περιοχής.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 13 Νοεμβρίου (στην ιστοσελίδα της Λέσχης). Απαιτείται προκαταβολή 20 ευρώ, την οποία μπορούν να παραδώσουν προσωπικά στον υπεύθυνο της εκδρομής (Χάρης, στο τηλέφωνο 6979919965) ή να καταθέσουν στο λογαριασμό της Λέσχης:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 10429666380
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΤΙ ΝΤΙ ΕΜ (Ταμιευτήριο)
ΑΡΙΘΜΟΣ IBAN: GR37 0110 1040 0000 1042 9666 380


[Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Εκδρομή του TDM Hellas στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο