Μήνυμα του Κ. Μπακόλα για την 28η Οκτωβρίου 1940

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η 28 Οκτωβρίου 1940, ημέρα έναρξης του Ελληνοϊταλικού πολέμου και εμπλοκής της πατρίδος μας στον Β´ παγκόσμιο πόλεμο Το "ΟΧΙ" και η αρχή του αγώνα βρήκε τους Έλληνες ομόψυχους, ετοιμοπόλεμους, αξιόμαχους και ανένδοτους απέναντι στους φασίστες.


Τιμούμε τους Έλληνες αγωνιστές αδελφούς μας που έπεσαν υπέρ πατρίδος.
Χρόνια πολλά σε όλους τους Έλληνες, χρόνια πολλά Λεύτερα και Ανεξάρτητα στην πλειστάκις προδομένη πατρίδα μας, που οφείλει και μπορεί σήμερα να πει το μεγάλο "ΟΧΙ" στο Φασισμό και την υφαρπαγή της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας από πολιτικές υποτέλειας και απώλειας της Εθνικής μας κυριαρχίας.

Ζήτω η Ελλάς !


Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας

•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
 


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μήνυμα του Κ. Μπακόλα για την 28η Οκτωβρίου 1940”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο