Στο Καρπενήσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ το Καρπενήσι επισκέφτηκε την Παρασκευή 7 και το Σάββατο 8 Ιουνίου αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας για να χαρτογραφήσει την περιοχή και να επιλέξει τις διαδρομές για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας όλων των κατηγοριών, που θα διεξαχθεί στον τόπο μας στις 19-20-21 Ιουλίου 2013. Στον αγώνα θα λάβει μέρος και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Περικλής Ηλίας.

Ο διεθνής κομισάριος της ΕΟΠ, κ. Μπάμπης Ρήγας και ο Σύμβουλος Μάρκετιγκ της ΕΟΠ, κ. Μάνος Μπόρσης συναντήθηκαν με εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής ενώ επισκέφθηκαν και τις πιθανές διαδρομές στις οποίες θα διεξαχθούν οι αγώνες.
Ο Δήμος Καρπενησίου ευχαριστεί θερμά τον Διευθυντή του Χιονοδρομικού Κέντρου Βελουχίου, κ. Κώστα Παπαϊωάννου και το μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Λαμπράκη για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία τους στο πλαίσιο της υπόδειξης των καταλληλότερων διαδρομών και της συνδρομή τους κατά την προετοιμασία και διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Ο αντιδήμαρχος, κ. Κλεομένης Λάππας δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για ακόμη μία χρονιά θα συνεργαστούμε με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας. Η μέχρι στιγμής συνεργασία μας είναι άψογη, ενώ το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας πέρα από ένα σημαντικό αθλητικό γεγονός θα αποτελέσει και έναν ξεχωριστό τρόπο προβολής των μονοπατιών του τόπου μας, της πανέμορφης ευρυτανικής φύσης και του mountain bike στη περιοχή μας. Αναμένουμε τους αθλητές με μεγάλο ενθουσιασμό».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στο Καρπενήσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο