Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ απο το Κ.Ο. Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο ι Κ.Ο. Ευρυτανίας του ΚΚΕ δηλώνουν την αμέριστη αλληλεγγύη τους στους εργαζόμενους της ΕΡΤ οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της επίθεσης που εξαπολύει η συγκυβέρνηση.
 Θέλει να ακολουθήσουν παρόμοια λουκέτα “express” και σε άλλες πρώην ΔΕΚΟ και δημόσιες επιχειρήσεις όπως  η ΕΑΣ με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου της. Είναι πιο απαραίτητη από ποτέ η ανάγκη για κοινή συμπόρευση εργαζομένων σε ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, αυτοαπασχολούμενων, αγροτών και νεολαίας:

 να σταματήσει  το ξεπούλημα της δημόσιας τηλεόρασης και ραδιοφωνίας, της πολεμικής βιομηχανίας και ενέργειας

 να οδηγήσει στη Λαϊκή Συμμαχία για την ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής των μονοπωλίων και την διέξοδο από την κρίση υπέρ των λαϊκών συμφερόντων.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ απο το Κ.Ο. Ευρυτανίας ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο