Ολοκληρώνεται το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«1 8 ομάδες, 235 αθλητές, 49 αγώνες, 2 μήνες! Αυτά είναι τα νούμερα του 3ου Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου που ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013 με τη διεξαγωγή του μικρού και μεγάλου τελικού. Ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός φτάνει στο τέλος του και περιμένουμε όλους τους φιλάθλους που τόσο ένθερμα αγκάλιασαν αυτόν το θεσμό να βρεθούν για ακόμη μία φορά στο Κλειστό Γυμναστήριο Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου, προκειμένου να στηρίξουν τις τέσσερις φιναλίστ.
 Το πρόγραμμα της ερχόμενης Δευτέρας διαμορφώνεται ως εξής:
18:00 Μικρός Τελικός
Με το τέλος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός τριπόντων
20:15 Μεγάλος Τελικός
Στο ημίχρονο καλούνται οι εκπρόσωποι όλων των ομάδων που συμμετείχαν στο τουρνουά να αναδείξουν τον πολυτιμότερο παίχτη της διοργάνωσης (MVP)
Με την ολοκλήρωση του αγώνα θα πραγματοποιηθούν οι απονομές του νικητή του διαγωνισμού τριπόντων, του MVP, και των νικητριών ομάδων
Ο Δήμος Καρπενησίου περιμένει όλους τους δημότες και τους επισκέπτες να στηρίξουν με το χειροκρότημά τους αυτή τη μεγάλη γιορτή του αθλητισμού, του εθελοντισμού και της συμμετοχής. Ραντεβού στο παρκέ!


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ολοκληρώνεται το 3ο Τουρνουά Μπάσκετ του Δήμου Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο