Βλέμμα με ένα ξεχωριστό ντιζάιν!

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Μ αγνητίζουν διαπεραστικά και με έντονη ικανότητα που ταιριάζει απίθανα με την απόχρωση του καστανού αυτά τα μάτια. Βλέμμα με ένα ξεχωριστό ντιζάιν!

Ένα σωστό αριστούργημα που συμβάλει άψογα στην τελειότητα του φόντου.

 Κοιτάζοντας ακούραστα την ναρκωμένη εικόνα, χάνεται μαγνητισμένα το μυαλό απορροφώντας μεθυσμένα τα καλύτερα από αυτή.

Ένα πρόσωπο σαν κρίνος, φεγγοβολάει στο χρώμα της εικόνας, αποσβολωμένος κοιτάζοντάς την μοναδικά περιμένοντας ένα σου φιλί, ένα σου φιλί και είμαι ...χαμένος.

Ψάχνω να βρω, να μαντέψω απασχολίες και σκέψεις του μυαλού σου σε μια απόφαση καθοριστική αφήνοντας τα λόγια να ξεδιπλώσουν τη σκέψη, αφήνοντας ελεύθερα όλα αυτά που με τρελαίνουν, και αισθάνομαι για. Εσένα!!


  [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Βλέμμα με ένα ξεχωριστό ντιζάιν!”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο