Έφτασε επιτέλους η λυχνία για το ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η λυχνία για το μηχάνημα του ακτινολογικού στο Νοσοκομείο Καρπενησίου από την Ιταλία έφτασε συμπατριώτες, έχοντας περάσει περίπου 2,5 μήνες από την ημέρα που είχε τεθεί το μηχάνημα εκτός λειτουργίας!Κατόπιν άμεσης παρέμβασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ευρυτανίας και σχετικής ερώτησης που κατατέθηκε για τον Πολιτευτή Ευρυτανίας κο Κωνσταντίνο Ι. Μπακόλα από τον Βουλευτή Επικρατείας των Ανεξάρτητων Ελλήνων κο Τέρενς Νικόλαο Κουίκ στην βουλευτική εποπτεία του οποίου βρίσκεται και η Ευρυτανία, η λυχνία έφτασε ακόμα κι αν την σχετική ερώτηση μας με Αρ. Πρωτ. 10461 και ημερομηνία κατάθεσης 13/5/13 κατά την προσφιλή του τακτική ο κος Υπουργός, δεν έχει επίσημα απαντήσει ακόμα, φαίνεται παρ όλα αυτά πως το μήνυμα μας για μηδενική ανοχή το έλαβε ο κος Υπουργός και ασθμαίνοντας ως συνήθως πίσω από τις εξελίξεις η λυχνία έφτασε!

Αναφορικά με το δημοσίευμα στο Σταρ Λαμίας και την απάντηση του προσωρινού δκτη κου Καρατσίκη προς τον κο Κουίκ ότι «θα έπρεπε να γνωρίζει, ότι ήταν μια γραφειοκρατική, απαραίτητη διαδικασία που ήθελε το χρόνο της» απαντάμε ότι αυτές οι απαντήσεις δίνονταν στην κοινή γνώμη της Ευρυτανίας πριν πολλά και αλησμόνητα χρόνια. Όχι πια!

2,5 μήνες συγκυβερνητικής γραφειοκρατίας σ ένα ορεινό Νομό για μια λυχνία, «μια λάμπα ενός ακτινολογικού», για εμάς φαντάζει πρόκληση αισχίστου είδους.

Δώστε τώρα και πάλι στην υπηρεσία του πλειστάκις ταλαιπωρημένου και εξαπατημένου Ευρυτανικού Λαού κε Καρατσίκη το επισκευασμένο ακτινολογικό μηχάνημα που τόσο ανάγκη το έχουν τακτικά και έκτακτα περιστατικά!  

Του χαιρετισμούς μας στον «ομογάλακτο» κο Υπουργό σας !

Για την συντονιστική Ευρυτανίας,

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής νομού Ευρυτανίας
 


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Έφτασε επιτέλους η λυχνία για το ακτινολογικό στο Νοσοκομείο Καρπενησίου ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο