Ξανά φτηνό λάδι χωρίς μεσάζοντες στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Μ ετά από πολλαπλά αιτήματα δημοτών ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της δράσης του «Προϊόντα Χωρίς Μεσάζοντες», την οποία έχει συμπεριλάβει στο δίκτυο των δομών της Κοινωνικής Αλληλεγγύης με σκοπό τη στήριξη των δημοτών και την εξασφάλιση της κοινωνικής συνοχής, διατίθεται να προμηθεύσει για μια ακόμη φορά ελαιόλαδο τους δημότες που επιθυμούν, ως βασικό προϊόν της διατροφής μας που δεν παράγεται στον τόπο μας.
 Πρόκειται για την ίδια ποιότητα εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιολάδου από τον ίδιο προμηθευτή (Cretan Mountains Σκουλά ΕΠΕ). Το προϊόν θα διανέμεται σε συσκευασίες 5 λίτρων και θα συνοδεύεται από χημικές αναλύσεις και πιστοποιητικά ISO.
Όποιος δημότης επιθυμεί να προμηθευτεί ελαιόλαδο θα πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο παραγγελίας προκειμένου να ενταχθεί στη λίστα των αγοραστών. Τα έντυπα παραγγελίας θα συμπληρώνονται στο Δημαρχείο (παλαιό και νέο) κατά τις εργάσιμες ώρες και ημέρες από την Πέμπτη 13 Ιουνίου μέχρι τέλος Ιουνίου, αλλά και τηλεφωνικά στο 22373-50024.
Η τιμή του ελαιολάδου είναι 3.5 ευρώ ανά λίτρο. Το ελαιόλαδο θα παραδοθεί στην πόλη μας περίπου στις αρχές Ιουλίου. Περισσότερες λεπτομέρειες που αφορούν την ημέρα και ώρα διανομής θα ανακοινωθούν σύντομα.
Μέρος των εσόδων αλλά και ελαιόλαδο θα δοθεί ως χορηγία από τον προμηθευτή για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας, μετά το πέρας της διανομής.

 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ξανά φτηνό λάδι χωρίς μεσάζοντες στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο