Επίσκεψη του πρέσβη της Ιορδανίας στο Καρπενήσι

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ το Καρπενήσι βρέθηκε την Κυριακή 9 Ιουνίου 2013 ο Πρέσβης της Ιορδανίας κ. Saker Malkawi προκειμένου να συναντηθεί με το Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Κώστα Μπακογιάννη. Η επίσκεψη έγινε με αφορμή την έλευση της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ της Ιορδανίας στον τόπο μας για το στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και ο πρέσβης παρεβρέθησαν στη συνέντευξη τύπου της Εθνικής Ομάδας της Ιορδανίας και στη συνέχεια παρατέθηκε γεύμα με τη συμμετοχή και εκπροσώπων της Ένωσης Ξενοδόχων προκειμένου να συζητηθούν οι προοπτικές ανάπτυξης συνεργασίας και στον τομέα του τουρισμού.
Ο Δήμαρχος Καρπενησίου δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για τον Δήμο μας να υποδέχεται σήμερα τον πρέσβη της Ιορδανίας κ. Saker Malkawi με τον οποίο είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε ζητήματα τουρισμού, πολιτισμού και αθλητισμού. Επιπρόσθετα είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι για ακόμη μία φορά μία μεγάλη ομάδα εμπιστεύεται τον τόπο μας για την προετοιμασία της. Η ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον τόπο μας και σε συνδυασμό με τις συνεχείς προσπάθειες που καταβάλουμε για την επίλυση του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Αθλητικού μας Κέντρου, είμαι πεπεισμένος ότι στο άμεσο μέλλον θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ταϊσίρ Ραουάσντε, ο οποίος με άοκνες προσπάθειες αποδεικνύει καθημερινά και εμπράκτως την αγάπη του για την Ευρυτανία».


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Επίσκεψη του πρέσβη της Ιορδανίας στο Καρπενήσι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο