Σε θυμήθηκα τόσο…ώστε να σε ξεχάσω

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Λ ειτουργώντας μετά από στιγμές δαιμόνιες και με μεγάλη ένταση θυμήθηκα συμπεριφορές και βιώματα που μου σημάδεψαν την ζωή και έφεραν ανάποδα τα κάτω πάνω ώστε να ξεχάσω έτσι τα καλοκαίρια που γουστάρω και κατασταλάζουν την ψυχολογική μου ένταση.

 Στοιχειά που ξανάγραψα και που κρυφά με βόλεψαν στην εξασφάλιση όλων αυτών των χρονών που με αγωνία μπόρεσα να μην πονώ, ακόμα και την σιλουέτα σου που αμυδρά θυμάμαι στο σάστισμα το φονικό κατάφερα να μην νοσταλγώ.

Δεν έχει και τόση σημασία τι θυμάμαι, είναι πολλά και ανάμεσά τους αναπάντεχα πορεύομαι, μα δεν αντέχει η προσπάθεια και επίτηδες ζητά να βρει λέξεις δικαιολογίας να θυμηθεί ώστε να ξεχάσω το γεγονός που στο φως θέλει ξανά να φανερωθεί.

Χίμηξε να με αποτελειώσει η νοσταλγία και να λάμψει το εξαίρετο για τα επόμενα πέντε λεπτά εντυπωσιασμού με λιγότερα παράπονα σε ένα διακεκομμένο χρόνο τάραξε για λίγο την ησυχία του μυαλού και αμυδρά προσπέρασε και ξέχασε… τόσο!! ώστε να σε ξεχάσω.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σε θυμήθηκα τόσο…ώστε να σε ξεχάσω”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο