διεξήχθη στο Καρπενήσι το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Στερεάς

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 30 Μαρτίου 2013 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ο Σάββατο 23 Μαρτίου διεξήχθη στο Καρπενήσι το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Στερεάς Ελλάδος και Ευβοίας Προαγωνιστικών κατηγοριών.


Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι ομάδες της περιφέρειας: Α.Σ ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ, Γ.Σ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΛΑΜΙΑΣ, ΝΗΡΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, Ν.Α.Ο. ΛΑΜΙΑΣ, Α.Ν.Ο. ΠΡΩΤΕΑΣ ΛΑΜΙΑΣ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ.
Εντυπωσιακή ήταν η  παρθενική εμφάνιση των δελφινιών του Α. Σ. ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ, του νέου κολυμβητικού συλλόγου της πόλης της Λαμίας. Ο νεοσύστατος  κολυμβητικός σύλλογος Α. Σ. ΑΡΕΤΗ ΛΑΜΙΑΣ συμμετείχε για πρώτη φορά σε κολυμβητικούς αγώνες.
Στους αγώνες έλαβε μέρος με  17 κολυμβητές- τριες οι οποίοι συνολικά κατέλαβαν 27 μετάλλια χαρίζοντας έτσι στην ομάδα την πρώτη θέση όντας η ομάδα με τα περισσότερα μετάλλια στους αγώνες.


 [Πηγή scouter ]

0 Απαντήσεις για... for “ διεξήχθη στο Καρπενήσι το Χειμερινό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Στερεάς”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο