Το Καρπενήσι ήταν όμορφο δεν ομόρφυνε τα τελευταία χρόνια

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Π ώς μια ορεινή, απομονωμένη και φτωχή πόλη αξιοποιεί στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η ανάπτυξη του χειμερινού τουρισμού;

Το Καρπενήσι δεν ομόρφυνε τα τελευταία χρόνια, αλλά έγινε πιο χαρούμενο και πιο ελκυστικό. Στα πέριξ της πόλης έχει συντελεστεί μια μικρή επανάσταση, με πλήθος νέων υποδομών να υποστηρίζουν τη νέα τουριστική βιομηχανία της πόλης και του νομού.
 
Η λειτουργία μεγάλου, σύγχρονου αθλητικού κέντρου στην είσοδο του Καρπενησίου φέρνει πολύ κόσμο και το καλοκαίρι, αφού το προτιμούν ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ για την προετοιμασία τους.

Η παρουσία του Κώστα Μπακογιάννη στον Δήμο φρεσκάρει γενικότερα την εικόνα της πόλης και προσφέρει υπηρεσίες και σε καθαρά επικοινωνιακό επίπεδο.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Το Καρπενήσι ήταν όμορφο δεν ομόρφυνε τα τελευταία χρόνια ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο