Άνναμα του δέντρου στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Α γαπητοί Φίλοι και φίλες των εκδηλώσεων. Στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας 8 χιλιόμετρα έξω από το Καρπενήσι, το πρώτο χωριό που συναντάμε βγαίνοντας από την σήραγγα Τυμφρηστού ερχόμενοι από Λαμία, για μια χρονιά ακόμα θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η όμορφη και ζεστή αυτή εκδήλωση θα γίνει αυτό το Σάββατο 22/12/2012 και ώρα 19:00. Όπως και πέρυσι έτσι και φέτος θα φωτιστεί το όμορφο στολισμένο έλατο με χριστουγεννιάτικη μουσική από την φιλαρμονική Καρπενησίου. Φυσικά θα υπάρχει και ο Άγιος Βασίλης για του μικρούς μας φίλους που θα μοιράσει γλυκά και δώρα, Ενώ για τους μεγάλους θα υπάρχουν:

Παραδοσιακά γλυκίσματα, χειροποίητες πίτες, κάστανα, κρασί και τσίπουρο εκ μέρους του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου

 "Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ"



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Άνναμα του δέντρου στον Άγιο Νικόλαο Ευρυτανίας ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο