Πρόσληψη επτά θηροφυλάκων... ενας στην Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η Δ' ΚΟΣΕ εξέδωσε πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την προσλήψη επτά θηροφυλάκων για τον Κυνηγετικό Σύλλογο Δυτικής Ευρυτανίας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Θήρας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κορωπίου, Κυνηγετικό Σύλλογο Μακρακώμης, Κυνηγετικό Σύλλογο Νάξου, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Σαλαμίνας ή τον Κυνηγετικό Σύλλογο Φουρνάς.

 Η Δ ́ Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας σε εφαρμογή του άρθρου 267 παράγραφος 3 του Ν.Δ.86/69, όπως τροποποιημένος ισχύει, της υπ’ αριθμ. 103351/2412/9-7-2009 Υπουργικής Απόφασης (Φ.Ε.Κ. 1377/Β/10-7-2009) και της υπ’ αριθμ. 538/3-12-2012 απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην παρούσα προκήρυξη για την πρόσληψη από την Κυνηγετική Ομοσπονδία Στερεάς Ελλάδας, εφτά ιδιωτών, ως ιδιωτικοί φύλακες θήρας, με σύμβαση ορισμένου χρόνου διάρκειας έξι (6) μηνών, προκειμένου να καλυφθούν ισάριθμες θέσεις ιδιωτικών φυλάκων θήρας.

Η εργοδότρια Ομοσπονδία δικαιούται να παρατείνει κατά την απόλυτη κρίση της τη σύμβαση που θα υπογραφεί για έναν ή περισσότερους συμβατικούς χρόνους ή να τη μετατρέψει σε αορίστου χρόνου.



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Πρόσληψη επτά θηροφυλάκων... ενας στην Ευρυτανία”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο