Δήλωση ενδιαφέροντος των μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο
Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου, προσκαλεί τους μαθητές που ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα μαθήματα της προτίμησης τους στο Νέο Δημαρχείο προκειμένου να συγκροτηθούν τα αντίστοιχα τμήματα.
Οι αιτήσεις των μαθητών θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου.
Η επιλογή των μαθητών θα γίνει από αρμόδια επιτροπή. Βασικές προϋποθέσεις είναι οι εξής: ετήσιο οικογενειακό εισόδημα (μέχρι 20.000 ευρώ), οικογενειακή κατάσταση (πολυτεκνία, μονογονεϊκές οικογένειες, προβλήματα υγείας).
Η παρεχόμενη εκπαιδευτική αρωγή προέρχεται αποκλειστικά και αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς που έχουν δηλώσει συμμετοχή στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.
Διδασκόμενα μαθήματα : Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία, Αρχαία, Έκθεση, Λογοτεχνία, Οικονομική θεωρία, Πληροφορική, Αγγλικά, Γερμανικά.
Τα μαθήματα θα παραδίδονται κατά τις απογευματινές ώρες στο χώρο της Μαθητικής Εστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλ. 22373-50024.


[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δήλωση ενδιαφέροντος των μαθητών για το Κοινωνικό Φροντιστήριο Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο