Μας καταδιώκουν και μας σκοτώνουν καθημερινά

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
ο κακό μας θέλουν!! μας καταδιώκουν, να μας τσακίσουν να μας καταστρέψουν θέλουν, με συνεχείς οικονομικές επιδρομές και επίπονα μέτρα, ηγέτες που σχεδιάζουν τις μοίρες και κατάρες που τσακίζουν καθώς καταδιώκουν σε αδιέξοδα το << θήραμά τους >>.

Να μας δείξουν θέλουν πως μπορούν!! κουβαλώντας το εγώ τους μαζί με πρόσθετα μέτρα ανάβοντας συχνά πυκνά πράσινα φωτάκια λυτρωτισμού με αισιόδοξα μηνύματα, φρονήματα μιας άλλης εποχής.

Σπιλώνουν την υπόληψή μας καταδικάζουν και διασύρουν καθημερινά χωρίς συνέπειες και ευθύνες χωρίς το θάρρος της γνώμης τους χωρίς συνείδηση ένα ολόκληρο έθνος απειλώντας με Ευρωπαϊκές απομακρύνσεις και στάσεις πληρωμών.

Δηλητηριασμένος πόλεμος με πολιτικο-ιδεολογικά νομοσχέδια και άνισες μάχες χωρίς φιλοδοξία, ταξίδι χωρίς επιβράβευση σ' ένα άνευρο παρόν με παρακινδυνευμένο μέλλον.



[Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Μας καταδιώκουν και μας σκοτώνουν καθημερινά ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο