Παναγιωτόπουλος: "Ουδεμία επαφή με τη τρόϊκα"

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 14 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Κ
αμία επαφή με τη τρόϊκα” ,δεν έχει ο ΥΕΘΑ Πάνος Παναγιωτόπουλος,σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η διεύθυνση ενημέρωσης του υπουργείου.

«Σε σχέση με δημοσιεύματα και με πρόσφατες ανακοινώσεις Κομμάτων που αναφέρονται στις σχέσεις του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας με την Τροϊκα διευκρινίζεται ότι, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος ουδέποτε συναντήθηκε με την Τροϊκα ή με οποιοδήποτε τεχνικό κλιμάκιο ξένων ειδικών που την επικουρούν στο έργο της.

Για τα θέματα του προϋπολογισμού και της περικοπής δαπανών το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας συνεργάζεται με το Υπουργείο Οικονομικών και με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και αποστέλλει τους αρμόδιους υπηρεσιακούς παράγοντες στο Υπουργείο Οικονομικών και στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους όποτε του ζητηθεί, για να συμμετάσχουν στις επιτροπές που έχουν συγκροτηθεί και λειτουργούν εκεί με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών».[ Περισσότερα στο onalert ]

0 Απαντήσεις για... for “ Παναγιωτόπουλος: "Ουδεμία επαφή με τη τρόϊκα"”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο