Ίσα ίσα για τα απαραίτητα οι Ευρυτάνες στίς Εκπτώσεις

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 14 Αυγούστου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο
ι εκτώσεις έχουν σταματήσει εδώ και καιρό σε αρκετά μεγάλο αγοραστικό υψόμετρο με την κίνηση των καταναλωτών σε άκρως ανησυχητικά επίπεδα για την Ευρυτανία. Η Συνεχής περίοδος αναδουλειάς για τους περισσότερους καταστηματάρχες της Ευρυτανίας έχει αναγκάσει τις υποχρεώσεις τους σε μόνιμη αναστολή.
Με τους εμπόρους να ρίχνουν τις τιμές σε πρωτόγνωρα επίπεδα, προσπαθώντας να προ-σελκύσουν τους καταναλωτές, που εδώ και αρκετό καιρό έχουν σταματήσει να μπαίνουν στα καταστήματα.
Αν και ακούγονται διάφορα οι εκπτώσεις πλέον έχουν χάσει το νόημα και τον ενθουσια-σμό τους αφού οι εκπτώσεις ουσιαστικά δεν έχουν σταματήσει ούτε μία ημέρα.




[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ίσα ίσα για τα απαραίτητα οι Ευρυτάνες στίς Εκπτώσεις”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο