Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 22 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Η
Δ.Ε.Π.Α.Κ με τη λειτουργία του Δημοτικού Κινηματογράφου έδωσε μια διαφορετική πνοή στην ψυχαγωγία των πολιτών.
Είναι μια δραστηριότητα που επιχορηγήθηκε για 10 χρόνια (1995-2005) από το Υπουργείο Πολιτισμού και το Δήμο Καρπενησίου και έπειτα συνεχίστηκε από την Δημοτική Επιχείρηση.
 Λειτούργησε για πρώτη φορά τον Δεκέμβριο του 1995 και οι προβολές των ταινιών πραγματοποιούνταν από το 1995 έως το 2002 στην αίθουσα προβολών και πολλαπλών χρήσεων της Βασικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου.

Από το 2003 μέχρι και σήμερα οι προβολές πραγματοποιούνται στο Συνεδριακό Κέντρο της πόλης, στην αίθουσα συνεδριάσεων, όπου χάρη στον τέλειο και πλήρης οπτικοακουστικό μηχανολογικό εξοπλισμό που διαθέτει έχουν κάνει την προβολή των ταινιών μια ξεχωριστή εμπειρία.

 Το πρόγραμμα του Δημοτικού Κινηματογράφου ξεκινάει κάθε χρόνο από τα μέσα του φθινοπώρου μέχρι τα μέσα της άνοιξης και προβάλλονται ταινίες ξένων αλλά και ελληνικών παραγωγών κατάλληλες για όλες τις ηλικίες.


[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο