Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 22 Ιουλίου 2012 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ
ο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου αποτελεί πραγματικό στολίδι τόσο για την πόλη όσο και γενικότερα για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας. Πρόκειται για ένα υπερπολυτελές κτίριο με όλες τις αναγκαίες εγκαταστάσεις, εκπληκτικό φουαγέ, αίθουσα που μπορεί να χωρέσει μέχρι και 600 συνέδρους και τέλεια ακουστική.

Ο τεχνολογικός του εξοπλισμός είναι άρτιος και διαθέτει υποδομές για παράλληλη μετάφραση, προβολικά συστήματα με κινηματογραφικές δυνατότητες, ενώ το ηχοσύστημα που υποστηρίζει τις εκδηλώσεις είναι απόλυτης πιστότητας.

Παράλληλα σε χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα από το Δήμο Καρπενησίου στο Συνεδριακό κέντρο λειτουργεί το Μουσείο Αλέξανδρου και Κων/νου Τσάτσου.

Το Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου είναι νησίδα πολιτιστικών εκδηλώσεων και εδώ βρίσκουν στέγη οι πνευματικές αναζητήσεις του τόπου.[ Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο