Λικέρ Βερύκοκκο Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
120 κουκούτσια από
βερύκοκκα,
3 βερύκοκκα καλά γινωμένα,
1 κιλό ζάχαρη,
1 λίτρο κονιάκ.


Εκτέλεση

Σπάζουμε 5 κουκούτσια και μαζί με τα υπόλοιπα (που δεν είναι σπασμένα) τα
βάζουμε μέσα σε γυάλα. Προσθέτουμε τα βερύκοκκα. Διαλύουμε στη φωτιά τη
ζάχαρη με το κονιάκ και τα προσθέτουμε στα κουκούτσια με τα βερύκοκκα. Τα
αφήνουμε στον ήλιο για 1 ½ μήνα. Τα σουρώνουμε κα τα βάζουμε σε μπουκάλια.


[Ο Φουρνιώτης ]


0 Απαντήσεις για... for “ Λικέρ Βερύκοκκο Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο