Ο Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται το «Κομβόι Αγάπης»

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Ο
Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011, 8:00-12:00, το «Κομβόι Αγάπης» των Γιατρών του Κόσμου, στην Κεντρική Πλατεία Καρπενησίου.
Οι Γιατροί του Κόσμου διοργανώνουν μαζί με τις Ελληνικές Λέσχες των τετρακίνητων οχημάτων (JPForum.gr, GREEK KIA CLUB, Ευρίπου 4x4, Ναυπλίου 4Χ4, Τoyota 4x4 off Road Club καθώς και τις λέσχες Καρπενησίου, Άρτας, Ιωαννίνων, Κόνιτσας και Γρεβενών) που θα προσφέρουν τα οχήματα και την οδηγική τους πείρα, ένα «Κομβόι Αγάπης» σε 90 απομακρυσμένες περιοχές της Πίνδου (Δ. Καρπενησίου, Δ. Αγράφων, Δ. Πύλης, Δ. Μετσόβου, Δ. Ζίτσας, Δ. Κόνιτσας, Δ. Γρεβενών).
Η ξεχωριστή αυτή αποστολή των Γιατρών του Κόσμου περιλαμβάνει επισκέψεις σε απομακρυσμένες περιοχές με σκοπό την παροχή τροφίμων, ειδών ένδυσης αλλά κυρίως ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης.
Με την υποστήριξη του Δήμου Καρπενησίου, τα μέλη της οργάνωσης και οι αυτοκινητιστές με οχήματα 4Χ4 θα ξεκινήσουν την αποστολή τους αυτή την Πέμπτη, από την πόλη μας. Στη συνέχεια θα περάσουν από τα χωριά των Αγράφων και θα συνεχίσουν στον ορεινό όγκο της Πίνδου. Η αποστολή τους θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 09/01/2011.


http://eyrytanikostipos.blogspot.com/

0 Απαντήσεις για... for “ Ο Δήμος Καρπενησίου υποδέχεται το «Κομβόι Αγάπης»”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο