Στάσεις εργασίας θα κάνουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Γ
ια τη διευκόλυνση συμμετοχής των καθηγητών στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 13 και 14 Ιανουαρίου, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ κηρύσσει:

1. Την Πέμπτη, 13/1, 3ωρη στάση εργασίας (11 – 2 μ.μ. και 2 – 5 μ.μ.) για το Πανεκπαιδευτικό Συλλαλητήριο με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από τη δολοφονία του Νίκου Τεμπονέρα (Προπύλαια στις 1 μ.μ.)

1. 2. Την Παρασκευή, 14/1, 2ωρη στάση εργασίας (12 – 2 μ.μ. και 2 – 4 μ.μ.) για τις παραστάσεις διαμαρτυρίας ενάντια στις επιχειρούμενες συγχωνεύσεις – καταργήσεις σχολικών μονάδων στις Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπ/σης όλης της χώρας (ειδικότερα για την Αττική η σχετική παράσταση θα γίνει στις 1 μ.μ., Τσόχα 15 – 17).

Η ΔΟΕ

Για τη διευκόλυνση συμμετοχής των δασκάλων και νηπιαγωγών αλλά και τη δυνατότητα να γίνουν συλλαλητήρια και σε άλλες πόλεις με ευθύνη των τοπικών Συλλόγων η ΔΟΕ κήρυξε δίωρη στάση εργασίας, τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε συναδέλφου, για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.

Επίσης η ΔΟΕ κήρυξε δίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 14/1/2011 τις δύο τελευταίες διδακτικές ώρες του κάθε εκπαιδευτικού , για τον πρωινό κύκλο και τις δύο πρώτες του απογευματινού.


[http://www.likio.gr/ ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στάσεις εργασίας θα κάνουν οι καθηγητές και οι δάσκαλοι”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο