Συνεχίζεται η «μεταφορά» υπαλλήλων στην Ευρυτανία

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Δ
ώδεκα υπάλληλοι ειδικότητας ΥΕ καθαριστών, έχοντας σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, θα μεταφερθούν αυτοδίκαια από το Υπουργείο Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, με προορισμό τον δήμο Αγράφων και 13 αντίστοιχα προς τον δήμο Καρπενησίου.

Σύμφωνα με δύο διαφορετικές αποφάσεις της Γενικής Γραμματέως της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κας Κατερίνας Διαμαντοπούλου, αποφασίζεται η αυτοδίκαιη μεταφορά υπαλλήλων, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, ειδικότητας ΥΕ καθαριστών / καθαριστριών των σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων στους δύο δήμους του νομού.

Δήμος Αγράφων
Μετά την Αρ. Πρωτ. 18246/16-12-2010 αυτοδίκαια μεταφέρονται, με την ίδια σχέση εργασίας, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις, της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας αλλά και ειδικότητας, με τον βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχουν, 12 υπάλληλοι της ειδικότητας ΥΕ καθαριστών και καθαριστριών στον δήμο Αγράφων.
Πιο συγκεκριμένα, οι τρεις είναι υπάλληλοι με πλήρες ωράριο απασχόλησης στις σχολικές μονάδες του Γυμνασίου Κερασοχωρίου της Δημοτικής Ενότητας Βίνιανης, του Γυμνασίου-ΕΠΑΛ Δυτικής Φραγκίστας της Δημοτικής Ενότητας Φραγκίστας, του Γυμνασίου Ραπτοπούλου της Δημοτικής Ενότητας Ασπροποτάμου. Εννέα είναι οι υπάλληλοι με ωράριο μερικής απασχόλησης. Δύο είναι υπάλληλοι στο Γυμνάσιο της Γρανίτσας, μια στο Δημοτικό Σχολείο της Γρανίτσας και μια είναι υπάλληλος στο Δ.Σ. Τοπολιάνων της Δημοτικής Ενότητας Απεραντίων. Μία είναι υπάλληλος στο Δημοτικό Σχολείο Παλαιοκατούνας, μία στο Δ.Σ. Δυτικής Φραγκίστας και μια στο Δ.Σ. Αγίου Γεωργίου της Δημοτικής Ενότητας Φραγκίστας. Δύο είναι υπάλληλοι στο Δ.Σ. Κρέντης της Δημοτικής Ενότητας Βίνιανης.

Δήμος Καρπενησίου
Μετά την Αρ. Πρωτ. 18245/16-12-2010 αυτοδίκαια, μεταφέρονται με την ίδια σχέση εργασίας, σε συνιστώμενες προσωποπαγείς θέσεις, της ίδιας εκπαιδευτικής βαθμίδας, αλλά και ειδικότητας, με τον βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που κατέχουν 13 υπάλληλοι της ειδικότητας ΥΕ καθαριστών και καθαριστριών στον δήμο Καρπενησίου.
Πιο συγκεκριμένα, οι δέκα υπάλληλοι είναι με πλήρες ωράριο απασχόλησης στις σχολικές μονάδες. Δύο είναι υπάλληλοι στο Γυμνάσιο Καρπενησίου, μία στο ΓΕΛ Καρπενησίου και τρείς στο ΕΠΑΛ Καρπενησίου. Τρεις είναι υπάλληλοι στο 1ο , 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου αντίστοιχα της Δημοτικής Ενότητας Καρπενησίου, καθώς και μία είναι υπάλληλος στο Γυμνάσιο Φουρνά της Δημοτικής Ενότητας Φουρνά.
Ωστόσο, υπάρχουν και τρείς υπάλληλοι με ωράριο μερικής απασχόλησης. Μια στο 2ο και μια στο 5ο Νηπιαγωγείο Καρπενησίου καθώς και μια υπάλληλος στο Δημοτικό Σχολείο του Μεγάλου Χωριού της Δημοτικής Ενότητας Ποταμιάς.


[http://www.evrytanika.com/article.php?id=7899 ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συνεχίζεται η «μεταφορά» υπαλλήλων στην Ευρυτανία”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο