Ποινή ισόβιας κάθειρξης σε 42χρονο για τη δολοφονία ζωέμπορου ( σε χαράδρα Αντίκυρας - Δεσφίνας το φορτηγό )

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Π
οινή ισόβιας κάθειρξης επέβαλε χθες το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας σε 42χρονο για τη δολοφονία και τη ληστεία του ζωέμπορου Απ. Βουλάγκα τον Μάιο του 2005. Υπενθυμίζεται, ότι το θύμα είχε εξαφανιστεί κατά τη διάρκεια ταξιδιού που έκανε με το επαγγελματικό του φορτηγό. Μετά από ημέρες, το θύμα εντοπίστηκε μαζί με το φορτηγό σε χαράδρα στο δρόμο Αντικύρων – Δεσφίνας, στο νομό Φωκίδας. Σημειώνεται ότι η απόφαση ελήφθη με ψήφους 5 -2, ενώ πρωτόδικα ο κατηγορούμενος είχε αθωωθεί.

[http://www.thessalikipress.gr ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ποινή ισόβιας κάθειρξης σε 42χρονο για τη δολοφονία ζωέμπορου ( σε χαράδρα Αντίκυρας - Δεσφίνας το φορτηγό )”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο