Λαγόπιτα Ευρυτανίας

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


Υ
λικά
1 κιλό κρέας λαγού κομμένο σε
χονδρό κιμά,
½ κιλό φέτα τριμμένη,
½ κιλό βούτυρο κατσικίσιο,
10 φύλλα χωριάτικα,
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση
Βράζουμε το κρέας του λαγού. Στραγγίζουμε το ζωμό και τον κρατάμε. Σε μιακατσαρόλα αναμιγνύουμε το κρέας, τη φέτα, το αλάτι, το πιπέρι και μία κουταλιάβούτυρο. Στρώνουμε δύο φύλλα στον πάτο του ταψιού, αφού τα έχουμε αλείψειμε βούτυρο, συνεχίζουμε με γέμιση και μετά φύλλο-γέμιση μέχρι να τελειώσειη γέμιση. Για το τελείωμα βάζουμε 2-3 φύλλα από πάνω αφού τα περάσουμε μεβούτυρο. Χαράζουμε την πίτα και ρίχνουμε από πάνω το ζουμί από το βρασμένολαγό. Ψήνουμε την πίτα σε σιγανό φούρνο για 2 ώρες.


[Ο Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Λαγόπιτα Ευρυτανίας”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο