Οι δήμαρχοι με τον Καρφή

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

                                                 ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ

                        Έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο

Οι δήμαρχοι Φουρνάς Ηλίας Παπουτσόπουλος, Δομνίστας Γιάννης Σταμάτης και Ποταμιάς Γιάννης Ίβρος, δηλώνουν την στήριξή τους στον υποψήφιο δήμαρχο Καρπενησίου, συμμετέχοντας και οι ίδιοι στο ψηφοδέλτιό του.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Καρπενησίου Βαγγέλης Καρφής, ήδη έχει ξεκινήσει αγώνα δρόμου οργανώνοντας την κάθοδό του στις δημοτικές εκλογές θέλοντας να κερδίσει τον χαμένο χρόνο, αφού η μόλις πρόσφατη ανεξάρτητη -
κατά δήλωσή του- υποψηφιότητά του υστερεί τουλάχιστον σε χρόνο εκκίνησης από τους αντιπάλους του.

Οι δήμαρχοι

Ηλίας Παπουτσόπουλος. Ο δήμαρχος Φουρνάς θα συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του Βαγγέλη Καρφή, θέλοντας να συνεχίσει την πολιτική του θητεία, η οποία ξεκίνησε με την νίκη του στις εκλογές το 2006, κερδίζοντας τον δήμο από τον "αντίπαλό" του από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας. Ο ίδιος με ανεξάρτητο ψηφοδέλτιο, αλλά στηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ, όλα αυτά τα χρόνια προσπάθησε με τους συνεργάτες του -κάποιους από τους οποίους επιθυμεί να έχει και πάλι μαζί του- να αναβαθμίσει τον εγκαταλελειμμένο από τις προηγούμενες διοικήσεις δήμο.
Έγινε προσπάθεια να υπάρξει συνάντηση την περασμένη εβδομάδα με τον Βαγγέλη Καρφή, τον οποίο στηρίζει και χαρακτηρίζει ευθύ και ικανό πολιτικό, αλλά λόγω ειλημμένων υποχρεώσεών του στην Αθήνα, η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.
Ο κ. Παπουτσόπουλος, αναμένεται να παραθέσει τις πραγματικές ανάγκες του δήμου του. Χαρακτηριστικό είναι να τονίσουμε ότι ο δήμος Φουρνάς είναι ο μοναδικός δήμος που παρέχει πληθώρα υπηρεσιών. Έχει Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο, Δασική Υπηρεσία, ΚΕΠ, ιατρεία και αθλητικές εγκαταστάσεις. Σκοπός του είναι να εξασφαλίσει μια συνέχιση του έργου του και στην νέα Καλλικρατική περίοδο.

Γιάννης Ίβρος. "Δεν υπάρχει αμφιβολία. Στηρίζω τον Βαγγέλη Καρφή και θα συμμετέχω στο ψηφοδέλτιό του".
Αυτή ήταν η απάντηση του δημάρχου Ποταμιάς Γιάννη Ίβρου σε ερώτηση συντάκτη των "Ευρυτανικών Νέων".
Ο δήμαρχος Ποτάμιας εκλέγεται συνεχώς τα τελευταία 8 χρόνια. Την περίοδο 2002 - 2006 με ποσοστό 100%, αφού δεν υπήρχε αντίπαλος, ηγήθηκε υπερκομματικού ψηφοδελτίου, ενώ το 2006 εκλέχτηκε οριακά με ποσοστό 51,10% απέναντι στον Θανάση Μπακατσιά.
Το καλοκαίρι του 2010, αναδείχτηκε σε κεντρικό πρόσωπο για τις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία καθώς πρότεινε για υποψήφιο δήμαρχο στον νέο Καλλικρατικό δήμο, τον δήμαρχο Δομνίστας Γιάννη Σταμάτη. Η πρόταση έγινε δεκτή από την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ ν. Ευρυτανίας, αλλά όχι από τον ίδιο τον προτεινόμενο.
Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ προτείνει ένα νέο πρόσωπο για υποψήφιο δήμαρχο, τον οποίον ο Γιάννης Ίβρος στηρίζει και δηλώνει ότι θα ενταχθεί στο ψηφοδέλτιό του. Ο ίδιος πρόκειται να προτείνει και ονόματα από την δική του δημοτική του ομάδα, ώστε ο κ. Καρφής να αποφασίσει ποια από αυτά θα συμπεριλάβει στο νέο ψηφοδέλτιο που καταρτίζεται.


http://www.evrytanika.com/article.php?id=6515

0 Απαντήσεις για... for “ Οι δήμαρχοι με τον Καρφή”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο