Κόκορας ή κοτόπουλο γιαχνί
Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο Συνταγές απο την Ευρυτανία . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας
Υ
λικά
1 κόκορας 2 κιλά περίπου,
2 κιλά κρεμμύδια,
2 φλιτζάνια φρέσκια τομάτα
τριμμένη,
½ φλιτζάνι λάδι,
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μερίδες τον κόκορα, τον πλένουμε καλά και τον στραγγίζουμε.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε μαζί με τον κόκορα.Προσθέτουμε την τομάτα, το πιπέρι, το αλάτι και λίγο νερό. Βράζουμε μέχρι ναμαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το φαγητό σερβίρεται ζεστό με χυλοπίτες, μακαρόνια χονδρά ή πατάτεςτηγανητές.
λικά
1 κόκορας 2 κιλά περίπου,
2 κιλά κρεμμύδια,
2 φλιτζάνια φρέσκια τομάτα
τριμμένη,
½ φλιτζάνι λάδι,
αλάτι, πιπέρι.
Εκτέλεση
Κόβουμε σε μερίδες τον κόκορα, τον πλένουμε καλά και τον στραγγίζουμε.Κόβουμε τα κρεμμύδια σε μικρά κομμάτια και τα τσιγαρίζουμε μαζί με τον κόκορα.Προσθέτουμε την τομάτα, το πιπέρι, το αλάτι και λίγο νερό. Βράζουμε μέχρι ναμαλακώσει το κρέας και να μείνει με τη σάλτσα του.
Το φαγητό σερβίρεται ζεστό με χυλοπίτες, μακαρόνια χονδρά ή πατάτεςτηγανητές.


0 Απαντήσεις για... for “ Κόκορας ή κοτόπουλο γιαχνί”
Αφήστε μια απάντηση
Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.