Ευρυτανία Λαγός στο φούρνο

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 18 Αυγούστου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Υ
λικά

1 λαγό κανονικό σε βάρος,
½ φλιτζάνι λάδι,
½ κιλό φέτα,
αλάτι, πολύ πιπέρι.

Εκτέλεση

Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από την φέτα σε πήλινο σκεύος μαζί με λίγο νερό.Ψήνουμε το λαγό μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει, ρίχνουμε τη φέτα και συνεχίζουμετο ψήσιμο μέχρι το κρέας του να γίνει πολύ μαλακό και το τυρί να γίνει κρέμα.Είναι τέλειο φαγητό εάν το σερβίρετε με άσπρα ζυμαρικά.



0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτανία Λαγός στο φούρνο”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο