Ευρυτανία Αγριογούρουνο στιφάδο

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη 18 Αυγούστου 2009 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

Υ
λικά

1 ½ κιλό αγριογούρουνο,
½ ποτήρι κόκκινο κρασί,
1 ποτήρι ξύδι,
4 σκελίδες σκόρδο,
2 κουταλιές τοματοπελτέ,
2-3 φύλλα δάφνης,
λίγο μπαχάρι τριμμένο,
10 γαρύφαλλα,
2 κιλά κρεμμυδάκια κοκκάρι,
½ φλιτζάνι του τσαγιού λάδι,
αλάτι, πιπέρι.

Εκτέλεση

Βάζουμε το κρέας να βράσει με αρκετό νερό και το ξαφρίζουμε μέχρι νακαθαρίσει. Στη συνέχεια προσθέτουμε όλα τα υλικά εκτός από τα κρεμμυδάκιακαι το αφήνουμε να βράσει σε σιγανή φωτιά, περίπου μιάμιση ώρα. Σε καυτό λάδιτσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια στο φαγητό και τα βράζουμεόλα μαζί για ακόμα 2 ώρες.


0 Απαντήσεις για... for “ Ευρυτανία Αγριογούρουνο στιφάδο”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο