Κ.Π.Α : Eυχές για την νέα σχολική χρονιά

Δημοσιεύτηκε στις Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ε πιστολή Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

  Προς: Σχολικές μονάδες δήμου Αγράφων-Καρπενησίου Κοιν. ΜΜΕ Θέμα: Eυχές για την νέα σχολική χρονιά
Η Κίνηση Πολιτών Αγράφων (ΚΠΑ) με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς απευθύνει ευχές για δημιουργική και αποδοτική χρονιά. «Η Κίνηση Πολιτών Αγράφων εύχεται στους μαθητές και στις μαθήτριες όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης ,υγεία και δύναμη ώστε να υπάρξει μια δημιουργική και αποδοτική χρονιά.
Υγεία και δύναμη στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς ώστε με υπομονή ,αγάπη και κατανόηση να ενθαρρύνουν τα παιδιά να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους. Καθήκον και υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε τα παιδιά , τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς και όλοι μαζί να αγωνιστούμε για καλύτερα σχολεία στην Ευρυτανία. Καλή σχολική χρονιά σε όλους».

 Κίνηση Πολιτών Aγράφων Κ.Π.Α

Στοιχεία επικοινωνίας: Eκπρ. Kουκουράβας Δημήτρης, Κάδμου 21,ΤΚ 10442 Αθήνα, τηλ.-φαχ 2105141814,6944394410 Site: PrasiaΟnline e-mail: prasiaonline@gmail.com

[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Κ.Π.Α : Eυχές για την νέα σχολική χρονιά”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο