Μπαμπαλής: Δεν παρέλαβα τον Δήμο Αγράφων

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Γ ια την όλη τραγική κατάσταση του δήμου θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει" "θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε σκληρά, για να αλλάξουμε τη φθίνουσα πορεία του Δήμου και να δώσουμε μια νέα πνοή αισιοδοξίας και ανάπτυξης, στον τόπο μας που το αξίζει"

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Παραλαβή – Παράδοση στο Δήμο Αγράφων

Σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας  πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή παραλαβής παράδοσης της νέας δημοτικής – περιφερειακής αρχής από την προηγούμενη, εκτός από το Δήμο Αγράφων όπου δεν συνέβη κάτι τέτοιο.
Δυστυχώς, η απερχόμενη δημοτική αρχή του Δήμου μας για ακόμη μια φορά απέδειξε με πράξεις πως λειτουργούσε, οδηγώντας τον τόπο μας σε τέλμα.
Όχι μόνο δεν υπήρξε κανείς να μας παραδώσει έστω και τα κλειδιά του Δημαρχείου, αλλά διαπιστώσαμε έκπληκτοι πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα Δήμο σε πλήρη αποσύνθεση.
Δεν χρειάζεται, όμως να σχολιάσουμε πως δεν παραβρέθηκε ουδείς στην ορκωμοσία μας από την πρώην δημοτική αρχή, καθώς είχαν δουλειά για να αναρτούν μέχρι τα ξημερώματα της 1ης Σεπτεμβρίου, συμβάσεις στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, αμφισβητούμενων έργων και προμηθειών.
Η όλη τραγική κατάσταση θα απογραφεί και θα καταγραφεί με τις απαιτούμενες νομικές διαδικασίες και να είστε σίγουροι Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες ότι θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που πρέπει.
Ως νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου Αγράφων, δεσμευόμαστε για ακόμη μια φορά, πως θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις και θα εργαστούμε σκληρά, για να αλλάξουμε τη φθίνουσα πορεία του Δήμου και να δώσουμε μια νέα πνοή αισιοδοξίας και ανάπτυξης, στον τόπο μας που το αξίζει.
Αγαπητές Αγραφιώτισσες και αγαπητοί Αγραφιώτες και Θέλουμε και Γνωρίζουμε και Μπορούμε, γι’ αυτό και θα πετύχουμε!


[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Μπαμπαλής: Δεν παρέλαβα τον Δήμο Αγράφων”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο