Π.Μπακογιάννης: Άνδρας με μπέσα και φιλότιμο μοναδικό.

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ξ εκίνησε μια πορεία επαγγελματική όσο και πολιτική με μοναδική του κληρονομιά, την Ευρυτανική καταγωγή του.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

26 Σεπτεμβρίου 1989, δολοφονήθηκε άνανδρα ο βουλευτής Ευρυτανίας Παύλος Μπακογιάννης, κοινοβουλευτικός άνδρας με μπέσα και φιλότιμο μοναδικό.

Το πόνημα του για μια αναπτυσσόμενη Ευρυτανία δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα, δεν του επετράπη να παλέψει γι αυτόν τον διαχρονικά αδικημένο και ξεχασμένο τόπο, εκτελώντας τον άδικα χέρια τρομοκρατών.
Λες κι ένα αόρατο χέρι κρατούσε και κρατά την Ευρυτανία αποκομμένη και καταδικασμένη στην υπανάπτυξη, να βρίσκεται πάντα ένα βήμα από τις εξελίξεις, σε κάθε κρίσιμη για το μέλλον της εποχή.

Λειτούργησε κοινοβουλευτικά σε μια εποχή όπου η παραγωγή πολιτικού έργου, γίνονταν μέσα στο κόσμο για τον κόσμο, μέσα στην κοινωνία για την κοινωνία και όχι σε κλειστά γραφεία στρατηγικών συμμαχιών και δημοκοπικών αναλύσεων, αποκόπτοντας την σχέση του πολιτικού με τον πολίτη.
Ήξερε να ενώνει, να δένει και να συνδιαμορφώνει με γνώμονα την εθνική συμφιλίωση και το πλήρωσε με την ίδια του την ζωή.

Λείπει περισσότερο από ποτέ σε καιρούς και μέρες μαύρες, τόσο για την πατρίδα μας όσο και για την Ευρυτανία μας.

Αθάνατος και για πάντα αναντικατάστατος

Κωνσταντίνος Ι. Μπακόλας
•Πολιτευτής Νομού Ευρυτανίας
•Μέλος του Εθνικού Συμβούλιου των Ανεξάρτητων Ελλήνων



 




[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Π.Μπακογιάννης: Άνδρας με μπέσα και φιλότιμο μοναδικό.”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο