Διεθνές επιστηνονικό συνέδριο Ρούμελης

Δημοσιεύτηκε στις Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ υνεχίζεται ΣΗΜΕΡΑ (ΣΑΒΒΑΤΟ) και ΑΥΡΙΟ (Κυριακή) το ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΡΟΥΜΕΛΗΣ

 Με τις πρωινές συνεδρίες να αρχίζουν στις 9:00 και τις απογευματινές στις 18:00, συνεχίζονται σήμερα (ΣΑΒΒΑΤΟ) οι εργασίες του Γ΄ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΝΟΝΙΚΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ ΡΟΥΜΕΛΗΣ.

Η Ευρυτανική παρουσία και η αναφορά στην Ευρυτανία αναμένεται να είναι έντονη (ΚΛΕΟΜΕΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΛΑΧΟΣ - ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΠΟΥΛΟΥ - ΦΑΝΗ ΠΑΠΑΡΟΥΠΑ - Β. ΠΙΣΤΙΟΛΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ - ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΡΟΖΟΚΟΣ - ΠΑΥΛΟΣ ΝΤΑΛΛΗΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΑΚΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΔΑΜΟΥΛΗ ΦΙΛΙΑ).

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Πνευματικό Κέντρο Ρουμελιωτών.

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ: Ιστορία, Οικονομία, Υγεία, Πολιτισμός της Ρούμελης. Τα θέματα θα αναπτύξουν εξειδικευμένοι επιστήμονες, μέσα από 50 περίπου εισηγήσεις τους.

ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: "Ρούμελης Μέλαθρον" ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΩΝ (Τέρμα οδού Σίνα - Κολωνάκι).

Η ΕΙΣΟΔΟΣ για το κοινό είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ - Καλή μας αντάμωση!!! (Στον υπόγειο χώρο του Μεγάρου, λειτουργεί Πάρκινγκ)

Να σημειωθεί ότι την πρώτη ημέρα του ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, το παρών έδωσαν εξέχουσες προσωπικότητες του εκκλησιαστικού και επιστημονικού χώρου, προεξάρχοντος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ, ο οποίος με τη συνοδεία μητροπολιτών, τέλεσε τον Αγιασμό της εναρκτήριας τελετής.



[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Διεθνές επιστηνονικό συνέδριο Ρούμελης”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο