Με ρυθμούς Κωσταρέλου ξεφάντωσε η Φουρνά ( Video )

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 3 Αυγούστου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ην πιο γλυκά βραδιά του καλοκαιριού διοργάνωσε ο Σύλλογος Γυναικών Φουρνά με γλυκά και πίτες σε έναν τεράστιο μπουφέ που ήταν προσφορά του συλλόγου γυναικών του χωριού μας που προσφέρθηκαν δωρεάν στους παρευρισκόμενους.
  Όσο πιο αυθεντικά μας προστάζει αυτός ο τόπος και το μοναδικό  ταμπεραμέντο της Περιοχής  με τη συμμετοχή πάρα πολλών κατοίκων και επισκεπτών πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ το πανηγύρι  στην πλατεία στη  Φουρνά. Με  τις ξεχωριστές μουσικές επιλογές των αδελφών Κωσταρέλου  που ενθουσίασαν το κοινό και καταχειροκροτήθηκαν  ενώ   όλοι μαζί στον χορό , δημιούργησαν μια μεγάλη χορευτική παρέα και η διασκέδαση έφτασε στο ζενίθ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε παρουσίαση με ιδιαίτερη επιτυχία.
δημοτικών χορών από τους Συλλόγους Σοφάδων και Φθιώτιδας
   Τα συγχαρητήρια στους ανθρώπους του συλλόγου για την άψογη οργάνωση και επιτυχία της εκδήλωσης που έδειξαν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συγχωριανών μας για όσα ο σύλλογος τους προσφέρει.















[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Με ρυθμούς Κωσταρέλου ξεφάντωσε η Φουρνά ( Video )”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο