Τιμήθηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Φουρνά

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 5 Αυγούστου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ό πως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, πιστοί κατέκλυσαν τον Ιερό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρα όπου και διεξάγει μεγάλος Αρχιερατικός Εσπερινός με λιτάνευση της εικόνας καθώς και με οστά Αγίων όπου περνούσαν από χέρι σε χέρι.

Ακολούθησε η Περιφορά της εικόνας της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος μέσα σε κλίμα απόλυτης κατάνυξης στους κεντρικούς δρόμους της Φουρνά με την συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καρπενησίου.

Στη συνεχεία από την κεντρική είσοδο του Ναού οι πιστοί περνούσαν κάτω από την εικόνα όπου στην διπλανή έξοδο τους περίμεναν οι δύο Ιερείς και προσέφεραν σε κάθε πιστό αντίδωρο από την αρτοκλασία αφού πρώτα το βουτούσαν σε κρασί.


[Πηγή Admin ]


0 Απαντήσεις για... for “ Τιμήθηκε η Μεταμόρφωση του Σωτήρος στη Φουρνά ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο