Ξεπουλιέται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας



«Σ τα πλαίσια του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας για την εξόφληση του δημόσιου χρέους η Διυπουργική Επιτροπή αποφάσισε τη μεταφορά στο ΤΑΙΠΕΔ του Χιονοδρομικού Κέντρου του Παρνασσού.


Η μεταβίβαση του δικαιώματος παραχώρησης της λειτουργίας και εκμετάλλευσης, όλων των υποδομών του και της συνολικής του έκτασης των 11.000 στρεμμάτων, οδηγεί τη σημαντικότερη δραστηριότητα της περιοχής σε ιδιωτικά χέρια .
Η συγκεκριμένη απόφαση ενταφιάζει οριστικά το ενδεχόμενο να αποτελέσει το χιονοδρομικό κέντρο το μοχλό μιας οργανωμένης ανάπτυξης του χειμερινού τουρισμού στην περιοχή και στην Περιφέρεια γενικότερα .
Οφείλουμε όλοι και ιδιαίτερα όσοι υπηρετούμε τον Αυτοδιοικητικό Χώρο, στους Δήμους και στην Περιφέρεια, να αντιδράσουμε και να αποτρέψουμε την εκποίηση των πλουτοπαραγωγικών μας δυνατοτήτων .


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Ξεπουλιέται το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο