Δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Παλιάμπελα και Μύλους

Δημοσιεύτηκε στις Τρίτη, 3 Ιουνίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο Δήμος Καρπενησίου εξασφάλισε χρηματοδότηση για ένα ακόμη έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των δημοτών και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος. 
  
Εντάχθηκε το έργο ολοκλήρωσης των δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης στα Παλιάμπελα και τους Μύλους, προϋπολογισμού 969.153,19 ευρώ
Ο Δήμος Καρπενησίου εξασφάλισε χρηματοδότηση για ένα ακόμη έργο που βελτιώνει την ποιότητα ζωής των δημοτών και συμβάλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η ΕΙΔΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ Ε.Π. «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ & ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ» 2007 – 2013 με την με αρ. πρωτ. 126343 «1η Τροποποίηση της Πράξης  ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΥΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ  στον Αξονα Προτεραιότητας  02 – Προστασία και Διαχείριση Υδατικών Πόρων» του Ε.Π. «Περιβάλλον – Αειφόρος Ανάπτυξη»,  εντάσσει προς χρηματοδότηση το έργο ολοκλήρωσης των δικτύων ύδρευσης  και αποχέτευσης σε δύο περιοχές που εντάχθηκαν πρόσφατα στο σχέδιο πόλης Καρπενησίου, τα Παλιάμπελα & τους Μύλους, προϋπολογισμού 969.153,19 ευρω.
Στην περιοχή Παλιάμπελα έχουν κατασκευασθεί περίπου το 40%  των δικτύων, ενώ στην  περιοχή Μύλων έχει γίνει  μόνο ο εξωτερικός αγωγός ύδρευσης της περιοχής, μέχρι τα όρια της επέκτασης  του Σχεδίου Πόλης, γιατί δεν είχε διανοιχθεί κανένας δρόμος του σχεδίου.
Σήμερα έχουν  διανοιχθεί το σύνολο σχεδόν των δρόμων  στα Παλιάμπελα  και δύο κεντρικοί διαμήκεις δρόμοι στους Μύλους. Έτσι, είναι εφικτή η συνέχιση της κατασκευής των  δικτύων, ώστε να ολοκληρωθούν  τα δίκτυα ύδρευσης, αποχέτευσης και ομβρίων στα Παλιάμπελα ( η περιοχή  ήδη οικοδομείται) και κατά ένα σημαντικό μέρος στους Μύλους, όσο επιτρέπουν οι διανοίξεις  και διαμορφώσεις που έχουν ολοκληρωθεί.  Με το ενταγμένο έργο προβλέπεται η ολοκλήρωση των δικτύων ύδρευσης μήκους 2.920 μ., αποχέτευσης μήκους 3.275 μ. και ομβρίων μήκους 1.450 μ στις δυο προαναφερθείσες περιοχές.


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης σε Παλιάμπελα και Μύλους ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο