Συλλυπητήρια Μπαμπαλή για τον Θ. Μπακούση

Δημοσιεύτηκε στις Πέμπτη 1 Μαΐου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγράφων και επικεφαλής της Αντιπολίτευσης κ.Θεόδωρος Μπαμπαλής σε συλλυπητήριο μήνυμα του για τον θάνατο του Θανάση Μπακούση δήλωσε: “Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε τον χαμό του δημοτικού συμβούλου Αγράφων και πρώην Αντιδημάρχου Θανάση Μπακούση. Άνθρωπος με πληθωρική προσωπικότητα, μαχητής , με αγάπη για τον τόπο του και τους συμπολίτες του,έφυγε αλλά άφησε πίσω του σημαντικές παρακαταθήκες στην τοπική κοινωνία, την οποία υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια.
 Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του”



 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Συλλυπητήρια Μπαμπαλή για τον Θ. Μπακούση”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο