Δικαίωμα στην Πόλη ζητά ο δικός μας Νίκος Κόκκινος

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή 13 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας

             "Καλή επιτυχία Nίκο"

«Γ εννήθηκε στη Νεράιδα Δολόπων Καρδίτσας το 1959 και κατοικεί στα Πετράλωνα. Είναι πα ντρεμένος με δυο παιδιά και εργάζεται ως ταχυδρόμος στα ΕΛΤΑ. Είναι σε καθημε ρινή επα φή με τα προβλήματα των πολιτών της Αθήνας .
 Ως μέλος της Διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου «ΘHΣEAΣ» συνέβαλε ουσιαστικά στο Σύλλογο Εστία Φιλίας και τη λειτουργία της Αθλητικής Ένωσης «EΣTIAΣ ΦIΛIAΣ - ΘHΣEA».


  Πρόεδρος: 
Κόκκινος Νικόλαος

Κέντρο Υποδοχής & Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ)

To Κ.Υ.Α.Δ.Α. είναι η αντιμετώπιση των προβλημάτων στέγασης, σίτισης, υγείας και επανένταξης των αστέγων που ζουν στην πόλη καθώς και η υποστήριξη των πολιτών και των οικογενειών που, ενώ δεν είναι άστεγοι, αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητά τους. Τα προγράμματα υποστήριξης των ευπαθών ομάδων σχεδιάζονται και υλοποιούνται από την Κοινωνική Υπηρεσία του Κ.Υ.Α.Δ.Α.

 

Νίκος Κόκκινος, δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων- πρόεδρος του ιδρύματος αστέγων | Alpha 96,5  [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δικαίωμα στην Πόλη ζητά ο δικός μας Νίκος Κόκκινος”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο