Δηλώσεις και βιογραφικά απο την Ανανέωση του Μπαμπαλή

Δημοσιεύτηκε στις Κυριακή, 13 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας«Ο Θεόδωρος Μπαμπαλής γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Άγραφα. Είναι 46 ετών και παντρεμένος με τη κ.Μαρία Μώκκα. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας. Από το 1998 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Αγράφων ενώ στις εκλογές του 2002 και του 2006 εξελέγη πρώτος σε σταυρούς προτίμησης. Τη διετία 2000 – 2002 διετέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου. Απο το 2010 διατέλεσε επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Καλλικρατικό δήμο Αγράφων. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πανευρυτανικής Ένωσης.

 Θεοδώρα(Ντόρα) Ράπτη
Υπ.Δημοτική σύμβουλος Αγράφων
(ΔΕ Βίνιανης)

Ο θεσμός της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δοκιμάζεται, τα πράγματα δυσκόλεψαν κι ο τόπος μας – περισσότερο από κάθε άλλη φορά – χρειάζεται την προσπάθεια όλων, πόσο μάλλον νέων επιλογών με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά.
Με την κριτική της «πολυθρόνας», δε νομίζω ότι προσφέρουμε στον τόπο μας.
Θεωρώ επιτακτική ανάγκη και υποχρέωση πλέον όλων των νέων να συμμετέχουν στις αποφάσεις που αφορούν τον Δήμο μας. Οι επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές θα είναι το έναυσμα για μια νέα αρχή και η ευκαιρία να αφήσουμε πίσω ότι μέχρι σήμερα μας κρατούσε στάσιμους στο παρελθόν, απομακρύνοντας ταυτόχρονα αυτούς που μέχρι σήμερα δοκιμάστηκαν, αποδείχθηκαν αναξιόπιστοι και φάνηκαν ανίκανοι να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες και το συμφέρον των Δημοτών.
Ζητώ τις προτάσεις σας, την  κριτική σας , τη γόνιμη συμμετοχή σας σε μια εκλογική διαδικασία που αφορά όλους μας και πρωτίστως το μέλλον..
Ήρθε η ώρα ο δήμος μας να γυρίσει σελίδα …..και ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ και ΘΕΛΟΥΜΕ και ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

 Βιογραφικό
Η Θεοδώρα(Ντόρα) Ράπτη είναι Απόφοιτος Γενικού Λυκείου  .Είναι κάτοχος πτυχίου ECDL και χρήσης ξενοδοχειακών προγραμμάτων.
Στην επαγγελματική της εμπειρία έχει να επιδείξει :
-Σεπτέμβριος 2013 – σήμερα  τμήμα Κρατήσεων Hellas country Hotel
-Ιανουάριος 2008 - Δεκέμβρης 2011 Γενική Διευθύντρια  Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
-Ιαν. 2003 -  Ιανουάριος 2008 Βοηθός Διευθυντή Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
-Δεκέμβριος 2001-Ιανουάριος 2003 Τμήμα κρατήσεωνr Avaris Hotel 5αστέρια-κατηγορία πολυτελείας
Παράλληλα από το 2011 εργάζεται ως ιδιώτης Συνεργάτης της ΕΛ.ΣΤΑΤ.(Ελληνική Στατιστική Υπηρεσία)
Μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Ισπανικά
Σαν ενδιαφέροντα έχει το τένις , διάβασμα, μουσική και τα ταξίδια
Σεμινάρια:
- 31/01/2001-29/04/2001:Επιμορφωτικό πρόγραμμα Κατάρτισης με θέμα «Word 2000-Excel 2000» διάρκειας 32 ωρών. Υλοποίηση : Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (Κ.Α.ΕΛ.Ε.), της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (Ε.Σ.Ε.Ε.), σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου.
- 06/06/2005-30/06/2005: Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης «Management Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων» στο πλαίσιο της Πράξης 8.1.6.2. «Εκπαίδευση και κατάρτιση στον Τομέα του Τουρισμού» του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ανταγωνιστικότητα» (ΕΠΑΝ) του Γ’ Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης, συνολικής διάρκειας 120 ωρών. Υλοποίηση : Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Κ.Ε.Κ. ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ Ε.Π.Ε.» στο Καρπενήσι.
Έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης του εγχειρήματος, αποδέχθηκα την πρόσκλησή του Κου Μπαμπαλή Θεόδωρου, να θέσω υποψηφιότητα  Δημοτικού Συμβούλου στο συνδυασμό «ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου..

ΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
Υπ.Δημοτικός σύμβουλος Αγράφων
(ΔΕ Ασπροποτάμου)

Δεσμεύομαι να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη αυτή με έργα ευθύνης και συνέπειας.
Δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις, υπηρετώντας, με αποτελεσματικότητα, τον τόπο μας. Τα Αγραφα.
Γιατί η μάχη για την Επόμενη Μέρα στα Αγραφα είναι μάχη συλλογική. Είναι μάχη προοπτικής, είναι μάχη συνέπειας, είναι μάχη ουσίας.
Και προσωπικά ως άτομο αλλά και ως ομάδα, δεσμευόμαστε ότι δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες σας. Το πρόγραμμά μας είναι συμφωνία τιμής με κάθε πολίτη χωριστά.
Σήμερα, μπορείτε να μεταφέρετε παντού, ένα ξεκάθαρο μήνυμα:
Τα Αγραφα αλλάζουν σελίδα. Τα Αγραφα ανοίγουν ένα καινούργιο κεφάλαιο.
Είμαστε εδώ γιατί πιστεύουμε στην τοπική αυτοδιοίκηση. Στις ανεξάντλητες δυνατότητες που έχει. Στη δυναμική της να αφουγκραστεί τις ανάγκες και τις αγωνίες των πολιτών. Και βεβαίως να δώσει λύσεις. Με μπροστάρη τη δημοτική αρχή, κανένας συμπολίτης μας δεν μπορεί να μείνει πίσω, κανένας δεν πρέπει να ξεχαστεί. Κανείς δεν πρέπει να νιώσει ότι είναι μόνος του.
Είμαστε εδώ για να πούμε όχι στην κεντρική εξουσία, κάθε φορά που θα χρειαστεί. Για να μεταφέρουμε τις αγωνίες και τις ανησυχίες του Δήμου μας, για να αλλάξουμε – όταν πρέπει – σχεδιασμούς που γίνονται για εμάς, χωρίς όμως τη δική μας συμμετοχή. Είμαστε λοιπόν εδώ για να συνθέσουμε. Για να πετύχουμε τη συναίνεση. Και γι’ αυτούς τους λόγους είμαστε εδώ, πέρα και πάνω από κόμματα.
O Δήμος μας διαθέτει ταυτόχρονα ένα μοναδικό σε κάλλος και φυσικό πλούτο ορεινό όγκο –τον οποίο όμως έχουμε παραμελήσει.  Κι αυτό εξαιτίας των πράξεων και των παραλείψεων του παρελθόντος
Τα ζητήματα είναι πολλά και μεγάλα. Το επόμενο διάστημα θα μιλήσουμε ειδικά και συγκεκριμένα για κάθε ένα από αυτά ξεχωριστά, για κάθε δυνατότητα, για κάθε ευκαιρία. Για τη καθημερινότητα , αλλά και τις μεγάλες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μας. Θα μιλήσουμε για όλα! Με ειλικρίνεια, με εμπιστοσύνη. Με συνέπεια, με δέσμευση. Δεν είμαστε σήμερα εδώ για να διαχειριστούμε απλώς τις παθογένειες του χθες ή απλώς να διαχειριστούμε καλά κάποιες υπηρεσίες του Δήμου. Είμαστε έτοιμοι να γυρίσουμε σελίδα για το Δήμο Αγράφων.
 Πρέπει να στηρίξουμε και να ενισχύσουμε κάθε δομή βοήθειας και υποστήριξης προς τους ασθενέστερους συμπολίτες μας. Να δείξουμε αληθινή αλληλεγγύη σε όσους πλήττονται από την κρίση – και είναι πολλοί και στον Δήμο Αγράφων. Με κοινωνικές υπηρεσίες που θα αγκαλιάζουν ολόκληρη την πόλη. Με ειδική μέριμνα για τους συμπολίτες μας που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, τους άνεργους, τους ηλικιωμένους, τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες .
Προγράμματα όπως η «Διανομή Τροφίμων σε Απόρους» για να εξασφαλίσουμε την σίτιση στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη. Ευρωπαϊκά προγράμματα όπως το «Γάλα στα σχολεία» και το «Φρούτα στα σχολεία» για να παρέχουμε μικρογεύματα στους μαθητές στα δημόσια σχολεία του Δήμου. Με έγκαιρο και σωστό σχεδιασμό μπορούμε με αυτές και με άλλες δράσεις – και την αξιοποίηση του ευρωπαϊκού κοινωνικού ταμείου – να ενισχύσουμε το κοινωνικό δίχτυ που πρέπει να απλώνεται όσο γίνεται πιο πλατιά στην πόλη μας.
Διαφάνεια παντού. Διαφάνεια χωρίς σκιές και σκοτεινές γωνίες. Διαφάνεια στις διαδικασίες του Δήμου. Στους διαγωνισμούς. Στις υπηρεσίες. Στις συναλλαγές του δήμου. Παντού.
Μακριά από γραφειοκρατίες και αγκυλώσεις. Με συνεδριάσεις και πρακτικά των οργάνων που θα μεταδίδονται στο διαδίκτυο. Με πρακτικά που θα αναρτώνται στο διαδίκτυο. Με καθολική συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις που αφορούν τις γειτονιές τους. Με τη δημοτική επιτροπή διαβούλευσης λειτουργική στην οποία θα έχουν λόγο όλοι ανεξαιρέτως. Με τον συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης ενεργό, ώστε να μπορεί να βοηθήσει καθοριστικά τους συμπολίτες μας. Με τις πόρτες του Δήμου ανοικτές στους πολίτες.
Ο Δήμος Αγράφων  έχει ανάγκη από λύσεις ευρωπαϊκές. Δυστυχώς ο Δήμος μας σήμερα είναι πίσω σε υλοποίηση συγχρηματοδοτούμενων έργων σε σχέση με πολλούς άλλους Δήμους  σε όλη την Ελλάδα.  Χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες. Έχουμε βρεθεί στις τελευταίες θέσεις.
Είναι υποχρέωσή μας να αξιοποιήσουμε κάθε ευρωπαϊκό πρόγραμμα που μπορεί να χρηματοδοτήσει έργα, υποδομές και υπηρεσίες του δήμου προς τον πολίτη. Και να γίνει τέτοιος σχεδιασμός, τέτοιος προγραμματισμός, ώστε να απορροφήσουμε και το τελευταίο ευρώ που διαθέτουν οι Βρυξέλλες για τις ευρωπαϊκές πόλεις την περίοδο 2014-2020. Το νέο ΕΣΠΑ τώρα ξεκινάει και τα χρήματα που κατευθύνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση θα είναι αυξημένα. Τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την περιφερειακή ανάπτυξη διπλασιάζονται την επόμενη προγραμματική περίοδο. Εμείς θα είμαστε έτοιμοι και προπαντός θα έχουμε σχέδιο για να τα αξιοποιήσουμε.
 Στον συνδυασμό μας υπάρχουν  άνθρωποι έτοιμοι να ριχτούν στη μάχη για να γυρίσει σελίδα ο δήμος μας, να αφήσει οριστικά πίσω του το χθες. Άνθρωποι με γνώσεις, με ικανότητες, με κέφι, με μεράκι, με εντιμότητα, με ενθουσιασμό. Ξεκινάμε μια μεγάλη προσπάθεια.
Εγώ προσωπικά ως υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος και αναλογιζόμενος της ευθύνης που αισθάνομαι να με βαραίνει σας υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό.
Σας υπόσχομαι να είμαι κοντά σας.
Στους αγώνες και τις αγωνίες σας.
Στα προβλήματα και τους προβληματισμούς σας.
Στην κοινή προσπάθεια για μια καλύτερη επόμενη μέρα.
                                                                                                       Μετά τιμής
                                                                                         ΧΡΥΣΑΦΟΓΕΩΡΓΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
                                  ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΄΄ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ’’
Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ την πρόσκληση-πρόκληση του επικεφαλής του συνδυασμού ΄΄ΑΝΑΝΕΩΣΗ-ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ΄΄ Κου Μπαμπαλή Θεόδωρου για την τιμή που μου έκανε ,προκειμένου να θέσω τον εαυτό μου στις υπηρεσίες του Δήμου Αγράφων,θέτοντας υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαίου 2014

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

(Υπ .Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγράφων)
Ο Λάμπρος Χρυσαφογεώργος γεννήθηκε στην Πρασιά Ευρυτανίας το 1968,και είναι  γόνος πολύτεκνης οικογένειας.
Είναι πτυχιούχος της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Βελιγραδίου  και έχει φοιτήσει και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο .Είναι κάτοχος διπλώματος της Σερβοκροατικής γλώσσας και γνώστης της Αγγλικής .
Λόγω της ενεργούς ενασχόλησης του με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια μάνατζμεντ ποδοσφαίρου  στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και σήμερα το εξασκεί με την ιδιότητα του μάνατζερ ποδοσφαιριστών .
Από το 1995 εργάζεται ως υπάλληλος στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων.
Από το 2004 έως το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Πρασιωτών Αθήνας. Από το 2010 εως το 2014 διετέλεσε μέλος της Ομοσπονδίας Ευρυτανικών Συλλόγων
Από το 1995 είναι μέλος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπουργείου Οικονομικών(Ο.Σ.Υ.Ο).
Εχει παρακολουθήσει πάρα πολλά σεμινάρια οικονομικού ενδιαφέροντος στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Διοίκησης καθώς και σε άλλους φορείς σχετικά με την Διοίκηση και την οικονομία
 


 [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Δηλώσεις και βιογραφικά απο την Ανανέωση του Μπαμπαλή”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο