Σε εποχές κρίσεις ο λαϊκισμός περισσεύει

Δημοσιεύτηκε στις Δευτέρα 28 Απριλίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Σ ε εποχές κρίσεις όπως η σημερινή ο λαϊκισμός περισσεύει. Από αυτή την σελίδα δεν γράφτηκε κάτι χωρίς πρώτα να έχει τσεκαριστεί. Δεν είμαστε επιστήμονες, δεν είμαστε παντογνώστες, δεν είμαστε δημοσιογράφοι, δεν είμαστε ρουφιάνοι, δεν έχουμε την απόλυτη γνώση και ούτε την διεκδικούμε, είμαστε ελεύθεροι ιστολόγοι χωρίς παραταξιακές και κομματικές σκοπιμότητες, χωρίς να εξυπηρετούμε συγκεκριμένα συμφέροντα.…Είμαστε απλά blogger.


 Παραμένουμε ελεύθεροι - σκεπτόμενοι ανεξάρτητοι πολίτες, με εγκυρότητα στην ελεύθερη κριτική και στην διασταυρωμένη αντικειμενική άποψη των αναρτήσεων μας. Όταν μάλιστα οι αναρτήσεις μας αφορούν την Ευρυτανία μας, όλα τότε είναι καθαρά, σταράτα, αληθινά κι έξω απ’τα δόντια…χωρίς να σκεφτούμε χρώματα και κόμματα.

 Η σελίδα αυτή δημιουργήθηκε για να μπορούμε να λέμε την αλήθεια και να παρουσιάζουμε τα προβλήματα του τόπου μας που χρόνια τώρα οι Υπεύθυνοι δεν λένε να αναλάβουν τις ευθύνες τους και την λύση αυτών.   

Κάποιες φορές η ροή των άρθρων είναι αργή και τα νέα της σελίδας μπαγιάτικα μερικές φορές, και αυτό γιατί πρέπει να πάμε και για δουλειά.

“Το εθελοντικό έργο που μέχρι σήμερα, προσφέρει η σελίδα μας καθώς και την υποδομή που έχουμε δημιουργήσει, και που ευελπιστούμε σύντομα να συμβάλλει στην συνέχιση και στην ομαλή πορεία της, και με την δική σας στήριξη.

Σε αυτή μας την προσπάθεια ζητάμε την εθελοντική σας συμβολή, στο βαθμό που νοιώθει ο καθένας σας ότι μπορεί να προσφέρει σε αυτή την κοινή μας προσπάθεια.

Σας ευχαριστούμε!"


 [Πηγή Φουρνιώτης ]

0 Απαντήσεις για... for “ Σε εποχές κρίσεις ο λαϊκισμός περισσεύει”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο