Στα Άγραφα περιοδεύει η «Ανανέωση» του Μπάμπαλη

Δημοσιεύτηκε στις Τετάρτη, 26 Μαρτίου 2014 και κατατίθεται στο πλαίσιο . Μπορείτε να ακολουθήσετε τις απαντήσεις σε αυτή την καταχώρηση μέσωRSS 2.0 . Μπορείτε να αφήσετε μια απάντηση ή trackback σε αυτή την καταχώρηση από το site σας


«Τ ις τελευταίες μέρες που περιοδεύουμε στο Δήμο Αγράφων, εγώ, και τα στελέχη του συνδυασμού μας «Ανανέωση-Προοπτική», διαπιστώνουμε με χαρά , ότι είμαστε όλοι έτοιμοι να απορρίψουμε και να αφήσουμε πίσω μας τους μηχανισμούς και τη λογική του χθες στο Δημο Αγράφων , στο Δήμο μας.
 Η αισιοδοξία σας , η διάθεσή σας για το συνολικό και συλλογικό καλό και η συμπαράστασή σας στη Δημοτική μας Παράταξη, δίνει το σύνθημα για την τελική νίκη: «Ανανέωση-Προοπτική» παντού στα Άγραφα.
Η απερχόμενη , κατακερματισμένη και αποδεκατισμένη δημοτική αρχή, εκπροσωπεί την πελατειακή και αδιαφανή διαχείριση των δημοτικών μας πραγμάτων. Η πλειοδοσία ελπίδων που έδωσε στον Αγραφιώτικο λαό ο απερχόμενος -τρόπον τινά- Δήμαρχος, αποδείχτηκαν όνειρα απατηλής νύχτας και οδήγησαν τον Δήμο μας, σε πρωτοφανή κατάπτωση.
Αγραφιώτισσες και Αγραφιώτες,
Η συμπαράστασή σας και η στράτευσή σας στον κοινό μας αγώνα για το Δήμο Αγράφων , για το Δήμο μας και η επερχόμενη νίκη μας στις εκλογές του Μαΐου , γνωρίζουμε ότι μας γεμίζει ευθύνες. Χρειαζόμαστε όλες εκείνες τις δημιουργικές δυνάμεις που πονάνε τον τόπο μας, όλους εσάς, δεν περισσεύει κανένας.
Προειδοποιούμε όμως εκείνους που με αστείρευτο θράσος ‘σκορπούν’ στα χωριά μας αλόγιστες και ακατανόητες φήμες, ότι δήθεν δεν θα αναλάβουμε τις υποχρεώσεις έναντι των πιστωτών του Δήμου μας και άλλα μυθεύματα. Τους συμβουλεύουμε ότι ο πανικός είναι κάκιστος σύμμαχος και κάνουμε σε όλους γνωστό ότι οι υποχρεώσεις του Δήμου θα τηρηθούν στο ακέραιο και μάλιστα αμέσως μετά τον προσήκοντα από την νομοθεσία, διαχειριστικό έλεγχο .
Δεν μηδενίζουμε ότι έγινε μέχρι σήμερα , όλα θα επαναξιολογηθούν, η αλλαγή νοοτροπίας όμως στα διαχειριστικά του Δήμου, το καινούργιο , οι νέοι άνθρωποι, η νέα εποχή, η ανάπτυξη , η διαφάνεια, αποτελούν επιτακτική ανάγκη.
«Ανανέωση-Προοπτική» παντού στα Άγραφα.
Τώρα, είναι ευθύνη όλων μας, ο Δήμος μας, να γυρίσει σελίδα.
Κερασοχώρι , 24 Μαρτίου 2014. 


Θεόδωρος Μπαμπαλής
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγράφων
Δημοτική Παράταξη: «Ανανέωση-Προοπτική»
τηλ : 6974 - 437507, email: babalistheodoros@gmail.com [Πηγή Admin ]

0 Απαντήσεις για... for “ Στα Άγραφα περιοδεύει η «Ανανέωση» του Μπάμπαλη ”

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική ή αγγλική γλώσσα (όχι greeklish) και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.

Recently Commented

Recent Entries

Φώτο